Q/A frågor & svar

Här är resten av frågorna ni ställde
 
Vilka skor är ett måste i vinter?
Absolut ingen aning haha. Det beror ju helt på vad det blir för typ av vinter snö, slask eller ingen snö alls. Jag köper det jag tycker är snyggt helt enkelt, men dessa tre skor kommer jag nog använda mycket i vinter. Hade velat ha overknee stövlar men just nu är jag fattig..
 
Jag undrar vilka du umgås med förutom din pojkvän?
Träffar både nya vänner och gamla vänner eller min pojkväns vänner. Jag har ingen kompis som jag är jätte tight med/umgås med för jämnan just för att Emil är min bästavän (tycker bara att man kan ha en bästsvän) Men dom vänner som står mig närmast tycker jag verkligen om att umgås med och they're the best! Brukar ju inte alltid nämna namn i bloggen just för att alla inte vet vem det är ändå, men Linnea är en tjej som jag har känt längst av dom kompisarna jag har kontakt med.
 
Vilket smink använder du?
Favorit märke just nu är Lumene & NYX sedan köper jag oftast det som är nytt på marknaden för att jag gillar att pröva mig fram. Däremot är jag inte den som köper det mest exklusiva sminket utan det ska vara en bra prisklass och såklart se bra ut på! Sen använder jag alltid gamla mascaror. Tycker nya mascaror är sämst..ska jag vara helt ärlig nu så använder jag ibland en som jag haft i över två år?? hahah, det är överskattat att man ska slänga smink efter några månader😅 Impulsköper också smink som sedan bara ligger. Har kanske 3 foundations som bara ligger och mascaror jag använt 2-4 gånger. Onödig.
Här är min sminkväska
 
Tycker du det okej att läsa sin pojkväns mobiltelefon eller snoka i hans dator?
Både ja och nej. Själv har jag aldrig behövt göra det just för att jag litar på min pojkvän till 120%. Sen har Emils data alltid varit öppen för mig just för att jag använt den lika mycket som honom. Hans mobil brukar jag även använda titt som tätt om jag tex inte har med mig min. Ens mobil ska kunna vara öppen för ens partner. Om man istället gömmer undan den, smyg messar med andra, får aldrig kolla eller röra den andres mobil..ja då är det helt klart något lurt.
 
Misstänker man det så tycker jag INTE att man ska "snoka" istället ska man prata med sin pojkvän/flickvän och har han/hon inte något att dölja ja då är det ju fritt fram att visa sin mobil eller dator och kunna ha den öppen, iallafall för sin partner. Nu vet ju jag även min pojkväns lösenord och han mitt haha men tror dom flesta vet varandras lösenord efter två år om man tex loggar in åt den andre osv.
Sen är det viktigt att lita på varandra då behöver man inte ens tänka tanken att spionera eller snoka. Va öppen i ett förhållande och prata med varandra om det är något som inte känns rätt! Att smyga med saker leder aldrig någon vart. Och är man så osäker så borde man nog överväga om det ens är rätt personn man är ihop med. Så tycker iallafall jag!
 
Ha det bäst, kram💙
RSS 2.0